Recents in Beach

GK||Most Important 10 General Knowledge Questions Answers

 



Most Important 10 General Knowledge Questions Answers

1. Which country has the highest life expectancy?





ANSWER= (D) Hong Kong

 

2. Which disease commonly spread on pirate ships?





ANSWER= (A) Scurvy

 

3. How many minutes are in a full weak?





ANSWER= (A) 10080

 

4. How many elements are in the periodic table?





ANSWER= (C) 118

 

5. Which planet in the Milky Way is the hottest?





ANSWER= (D) Venus

 

6. Which company was initially known as "Blue Ribbon Sports"?





ANSWER= (C) Nike

 

7. Who wrote the book ‘Discovery of India’?





ANSWER= (B) Pt. Jawaharlal Nehru

 

8. Who played Gandhi’s role in the film ‘Gandhi’?





ANSWER= (A) Ben Kingsley

 

9. Dhanraj Pillai is related to which game?





ANSWER= (D) Hockey

 

10. Who started the ‘Bhoodan Movement’?





ANSWER= (C) Vinoba Bhave

Post a Comment

0 Comments